Publiciteit voor uw vastgoed

17

Bij Goetstouwers Immobiliën kunt u rekenen op een krachtige publiciteitscampagne voor uw pand.

Hoe gaan we te werk?

dagelijkse mailing

Meteen nadat u besloten heeft dat Goetstouwers Immobiliën uw pand te koop mag aanbieden, nemen wij het op in onze dagelijkse mailing. Dit gebeurt onmiddellijk zodat alle ingeschreven kandidaat-kopers uw pand de volgende dag al in hun mailbox krijgen.

professionele foto's

We maken professionele foto's van uw pand. U weet vast dat de eerste indruk erg belangrijk is. Voor veel kandidaat-kopers oogt een opgeruimde woning aantrekkelijker. Om u de gelegenheid te geven uw pand 'fotoklaar' te maken, komt de fotograaf uitsluitend op afspraak bij u langs.  

in de etalages

Zodra de foto's klaar zijn, hangen we ze in de etalages van alle kantoren van Goetstouwers Immobiliën.

verkoopbord of affiche

Met uw toestemming plaatsen we een in het oog springend verkoopbord of affiche in uw tuin of aan uw gevel.

internet

We maken veelvuldig gebruik van het internet. Uw eigendom verschijnt op goetstouwers.be maar ook op de belangrijkste vastgoedsites zoals immoweb.be, hebbes.be, vlan.be, zimmo.be, kapaza.be enzovoort.

gedrukte media

Al leven we in het digitale tijdperk, de gedrukte media speelt nog steeds een grote rol. Uw eigendom wordt opgenomen in de lokale pers, vastgoedmagazines en tijdschriften. Kijk eens in de Gazet van Antwerpen, De Streekkrant, Brasschaatse film, Bode van Schoten, 't Periodiekske of Het Aankondigingsblad en u begrijpt wat wij bedoelen.

Neem contact met ons op