extra info

Goetstouwers Immobiliën - Passie voor vastgoed

De vastgoedmarkt beweegt constant. In deze dynamische wereld gaan creativiteit, vernieuwing en marktkennis hand in hand. Met kennis van zaken, een duidelijke visie en een klantvriendelijke aanpak is Goetstouwers Immobiliën al jaren een vaste waarde in de sector.

Eén uitgangspunt: tevreden klanten

U, onze klant, bent onze belangrijkste drijfveer om telkens opnieuw het beste van onszelf te geven. Tevreden klanten, daar gaan we voor. Elke dag opnieuw en met veel plezier.

De 7 troeven van Goetstouwers Immobiliën

uitstekende service

Gratis schatting, 'no cure, no pay', deskundig advies. Onze klantvriendelijke aanpak brengt kopers en verkopers samen die achteraf tevreden terugkijken op hun (ver)kooptraject.

creativiteit en inspiratie

Vastgoed is ons leven. Het is een wereld die ons inspireert en waarin wij onophoudelijk zoeken naar nieuwe, creatieve mogelijkheden voor u, onze klant.

al 30 jaar ervaring

Al 30 jaar is Goetstouwers Immobiliën een gewaardeerde speler op de vastgoedmarkt. Onze professionele medewerkers hebben een grondige kennis van de sector. Tegelijkertijd staan ze altijd open voor nieuwe initiatieven.

naast de deur

Wij kiezen heel bewust voor meerdere kantoren in en rond Antwerpen. Door deze spreiding vindt u ons altijd in uw buurt. Bovendien kennen onze experts de regio die u interesseert op hun duimpje.

breed aanbod

Goetstouwers Immobiliën heeft altijd een breed en competitief aanbod van vastgoed. Niet voor niets zijn we marktleider in Antwerpen voor middelgrote woningen.

onafhankelijk en erkend

Goetstouwers Immobiliën is officieel erkend als vastgoedmakelaar. Dat spreekt voor zich. Onze onafhankelijkheid garandeert u de optimale behartiging van uw belang.

no cure, no pay

Wij maken met u glasheldere afspraken. En wij schrikken niet terug voor een duidelijke resultaatverbintenis: geen resultaat = geen kosten.

30 jaar Goetstouwers Immobiliën in een notendop

In 1982 werkte Hugo Goetstouwers als zelfstandig raadsman voor verzekeringen en bankzaken. Zo kwam hij in contact met beleggers en eigenaars van woningen.

Die wereld interesseerde hem zodanig, dat hij al snel besmet werd met het 'vastgoedvirus'. Nog het zelfde jaar was Immobiliën Hugo Goetstouwers een feit. Het eerste kantoor opende in maart 1983 zijn deuren in Hoevenen.

Een goede service, eerlijk en dichtbij de klanten zijn. Mensen adviseren, helpen waar nodig en duidelijk informeren. Dat was vanaf het begin de visie. Om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, opende Hugo in oktober van 1988 een kantoor in het centrum van Antwerpen.

Binnen de kortste keren groeide Immobiliën Hugo Goetstouwers uit tot een fenomeen in de sector. Het duurde niet lang of het kantoor speelde een vooraanstaande rol in de Antwerpse vastgoedwereld. Agentschappen in Mortsel (1996), Deurne (1997) en Brasschaat (2007) volgden.

Immobiliën Hugo Goetstouwers werd Goetstouwers Immobiliën. Vandaag kunt u rekenen op 25 professionele medewerkers. Zij adviseren en begeleiden u bij uw vastgoedproject. En dat doen ze graag. Met dezelfde bezieling als Hugo.

Goetstouwers Immobiliën - Passie voor vastgoed

Bewaren

Bewaren

Gratis schatting aanvragen

Onze experts komen op afspraak bij u langs om uw pand te schatten. De schatting van uw woning is altijd gratis en vrijblijvend.

meer info